Peuter-Kleutertheater
ONDERWIJS
VOORSTELLINGEN
voorstellingen

Behalve theaters en zalen speelt Kindertheater Kijk Haar Nou al vanaf haar begin ook voor scholen. Maar ook peuterspeelzalen en BSO zijn frequent terrein. Elke voorstelling heeft zijn eigen (basis) thema. Thema's zijn o.m. feest ("Bart is Jarig"), eten ("Bart gaat Picknicken") en zo meer. In een aantal voorkomende gevallen is een door de school of instelling gewenst thema in een bepaalde voorstelling in te passen. Vragen en/of suggesties? Schroom niet, laat het ons weten. Maar elke voorstelling is eerst en vooral een vrolijke kennismaking met de wondere wereld van theater.

workshops
WORKSHOPS
De Workshop voor kleuters bestaat uit een aantal modules. Deze lopen uiteen van een ochtend of middag workshop tot een aantal opeenvolgende workshops met een door de school of instelling gewenste frequentie en tijdsduur. Meer infromatie over onze workshops via u verderop op deze site onder "workshops".
onderwijs
WERK IN UITVOERING

Soms is het wenselijk om leermomenten in een voorstelling in te passen die b.v. tijdens een themaweek zijn behandeld. Dit zal niet altijd mogelijk zijn, maar wij zijn altijd bereid om naar mogelijkheden te zoeken. Kijk Haar Nou beschikt naast professionele acteurs ook over volledig bevoegd (ervaren) onderwijspersoneel. De voorstellingen zijn mede ontwikkeld door de inbreng van de acteurs, kinderen, ouders, leerkrachten, (peuter/kleuter) leidsters (ortho) pedagogen en nog vele, vele anderen mensen. Het is een doorlopend proces .Kijk Haar Nou vindt dat de voorstellingen steeds dynamisch moeten blijven in hun ontwikkeling. Dus schroom niet om ons te laten delen in Uw ideeën.

kerst en Sinterklaas
terug naar startpagina
contact en informatie