Peuter-Kleutertheater
workshops
voorstellingen

De Workshop voor kleuters bestaat uit een aantal modules. Deze lopen uiteen van een ochtend of middag workshop tot een aantal opeenvolgende workshops met een door de school of instelling gewenste frequentie en tijdsduur. De workshop maakt gebruik van spelletjes en eenvoudige oefeningen die bijvoorbeeld kinderen leren bewegen in de ruimte, alleen en met een groep . Maar ook om te reageren op muziek, geluid en beweging en om samen te werken om een "toneelstukje" te spelen. Deze workshops zijn ook erg geschikt om thematische verwerkingen van school of BSO te integreren, of als spelvorm bij sociale vorming.

Ook bestaat de mogelijk om een peuter/kleutervoorstelling als basis te nemen. Na de voorstelling volgt dan een workshop die is afgestemd (eventueel met een thema) op de handelingen en begrippen die in de voorstelling de revu gepaseerd zijn.

Bij de workshops legt de nadruk voornamelijk op plezier en spelen. Het is eerst en vooral een speelse en plezierige kennismaking met de wonderlijke wereld van het theater (spelen).

workshops
onderwijs
kerst en Sinterklaas
terug naar startpagina
contact en informatie